Betaling til kommunen

Her kan du læse mere om, hvordan du betaler din gæld til Herning Kommune.

Regninger fra Herning Kommune er vedhæftet et indbetalingskort. Du skal bruge dette kort for at foretage en korrekt betaling af regningen. Det er muligt at melde de fleste regninger til Betalingsservice. Du kan se på indbetalingskortet eller fakturaen, om det kan lade sig gøre.

Du skal have indbetalingskortet med, hvis du betaler på posthus eller i pengeinstitut. Du kan også betale via netbank eller lignende ved at bruge koden nederst på indbetalingskortet. 

Derudover har du mulighed for at bruge løsningen 'Mit Betalingsoverblik' til dine indbetalinger. Via denne løsning kan du betale med kort eller MobilePay. Link dertil finder du i boksen.

Øvrige betalinger til kommunen

Hvis du har behov for at betale et beløb til Herning Kommune, uden at du har modtaget en regning eller opkrævning, eller hvis indbetalingskortet er blevet væk, kan du overføre et beløb til vores bankkonto. 

Husk at give så fyldestgørende oplysninger, så vi er i stand til at se, hvem indbetalingen kommer fra. Det er derfor vigtigt, at du skriver:

Hvem der betaler (for eksempel navn, personnummer eller CVR-nummer). Derudover skal du notere, hvad du betaler for (eksempelvis institution, fakturanummer på regning eller lignende).

Vores bankoplysninger:

Nordea
Registreringsnummer 2210 Kontonummer 0746235437.

Swift kode: NDEADKKK.
IBAN kontonummer: DK4020006278387818.

Leverandør til kommunen

Information til virksomheder om at være leverandør til Herning Kommune

OrdgrafikLeverandør til kommunen

Mit betalingsoverblik

Med den digitale løsning 'Mit betalingsoverblik' er det let og hurtigt at tjekke, om du har gæld til kommunen.

Dekorativt fotoTjek det nu