Borgerservice på lokalbibliotekerne

Herning Bibliotekerne og Herning Kommunes Borgerservice har udvidet betjeningen i Kibæk, Vildbjerg og Aulum på udvalgte torsdage.

Medarbejdere fra Borgerservice står klar til at hjælpe, så du kan undgå turen til Borgerservice på Torvet i Herning, hvis din henvendelse drejer sig om pas, kørekort, NemID og Digital Post. Der kan være specielle opgaver i den forbindelse, som vi ikke har mulighed for at løse på stedet. Tidsbestilling er nødvendigt.

Vi kan ikke tage billeder på stedet, så du skal selv medbringe foto til pas og kørekort.

Du kan betale med alle korttyper. Vi tager ikke kontantbetaling.

Ønsker du hjælp af en Borgerservicemedarbejder i Kibæk, Vildbjerg eller Aulum, skal du skal bestille en tid i forvejen. Tiderne åbnes op i rækkefølge, så du hele tiden kan se de næste ledige tider. Vi ekspederer i tidsrummet 17.00 - 19.00.

Du finder links til tidsbestilling i boksen 'Selvbetjening'. Husk at være opmærksom på, at der tre steder, du kan vælge mellem, når du bestiller tid.

Det er naturligvis stadig muligt at få hjælp i Borgerservice i Herning. Tilbuddet om hjælp på bibliotekerne er blot et supplement til denne service.


Har du reserveret tid, kan du følgende datoer møde Borgerservice på lokalbibliotekerne (der åbnes op for tidsbestilling løbende):

Kibæk: torsdag 16. august 17.00 - 19.00 (uge 33)

Vildbjerg: torsdag 23. august 17.00 - 19.00 (uge 34)

Aulum: torsdag 30. august 17.00 - 19.00 (uge 35)

Kibæk: torsdag 6. september 17.00 - 19.00 (uge 36)

Vildbjerg: torsdag 13. september 17.00 - 19.00 (uge 37)

Aulum: torsdag 20. september 17.00 - 19.00 (uge 38)

Side bliver opdateret, når vi nærmer os efteråret. 

 


Bibliotekets personale er blevet styrket i borgerserviceopgaver. Det betyder, at personalet tilbyder hjælp til generel digital selvbetjening og informationssøgning i de tidsrum, bibliotekerne holder åbent med bemanding. Her kan du blandt andet få hjælp til at melde flytning, lægeskift, ændring af forskudsopgørelse og meget mere.

Det vil dog ikke være muligt at få hjælp til konkret sagsbehandling.