Vielse på Herningsholm

Fra april til oktober i lige uger foregår alle borgerlige vielser om lørdagen på Hernings smukke gamle herregård 'Herningsholm'. 

Riddersalen, der vil danne rammen om selve vielsen, medvirker til en romantisk slotsstemning. Personalet vil på dagen sørge for levende lys, friske blomster og en rød løber.

Vi gør opmærksom på, at der ikke er niveaufri adgang på Herningsholm, så gangbesværrede har ikke mulighed for at overvære vielsen, der finder sted på 1. sal.

En borgerlig vielse på Herningsholm koster ikke noget. Det vil i et vist omfang være muligt i et tilstødende lokale at afholde en mindre reception mod betaling. Det koster 700 kroner for 1 time. Dertil tillægges 30 kroner for vin/juice og kransekagekonfekt for hver person, der deltager. Der er plads til 40 personer.

Herningsholm har indgået aftale med en lokal fotograf, der kan fotografere brudeparret i herregården eller i den smukke park. Det koster 2000 kroner. Det er naturligvis også tilladt selv at fotografere inde og ude - både før, under og efter vielsen.

Det er ikke tilladt at kaste ris hverken inde eller ude, da parkens fugle bliver syge. Vi opfordrer i stedet til, at I bruger sæbebobler eller fuglefrø.

Hvis tilbuddet om en reception eller en fotograf har interesse, kan Inge-Lise Elming kontaktes på mail: itelming@mail.dk. Hun kan også svare på praktiske spørgsmål om Herningsholm.

Har I derimod spørgsmål til selve vielsen, er I velkomne til at kontakte Borgerservice.