Offerrådgivningen

Er du offer, vidne eller pårørende, så kan du kontakte Offerrådgivningen. Der er altid en, der vil lytte til dig og hjælpe dig videre.

Når du ringer til Offerrådgivningen, får du et medmenneske i røret. Vi er frivillige i alle aldre, både mænd og kvinder. Og vi er her for dig hele døgnet. Vi har tavshedspligt og du kan være helt anonym. Hos os er du i sikre hænder.

Jeg er offer

Har du været udsat for overfald, vold, voldtægt, tyveri eller anden ulykke, så kan det være godt at tale med nogen om, hvordan du har det. Du har måske brug for hjælp til at finde en psykolog eller en advokat. Måske skal du have hjælp med anmeldelse eller erstatning.

Jeg er vidne

Det kan være en tung oplevelse at være vidne. Hvad skal jeg gøre? Hvem kan jeg tale med? Hvor skal jeg gøre af mine følelser? Ofte er situationen svær mellem følelsen af frygt og pligt. Vi kan hjælpe dig ved at lytte, råde og støtte dig til at komme videre.

Jeg er pårørende

Som pårørende kan det være vigtigt at få tingene talt igennem, måske endda med en udenforstående, som kan give dig konkrete og brugbare råd.

Link til vores hjemmeside finder du i infoboksen "Mere info". På vores hjemmeside kan du se, hvordan du kommer i  kontakt med os.

Dekorativt billede

Kontaktinfo

Offerrådgivning Midt- og Vestjylland
Tlf.: 23686006
Send e-mail

Åbningstider
Alle hverdage 10 - 19.00

Udenfor åbningstid omstilles der til Landstelefonen.

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

Læs mere om sikker mail